Jokiväri 40 vuotta: Sokkelista piipunhattuun rautaisella ammattitaidolla

Remontit Joensuu, Kuopio, Outokumpu – Jokiväri Oy

1978

Jokivärin tarina alkoi linja-autonkuljettajan penkiltä. Kun joensuulainen Martti Keinänen ei ollut työvuorossa bussinkuljettajana, hän teki pieniä maalaustöitä. Kysyntä maalauspalveluille kasvoi vähitellen niin suureksi, että Keinänen perusti oman maalausyrityksen vuonna 1978. Kahden alan välillä vuorotteleminen muuttui lopulta kokopäiväiseksi yrittäjyydeksi.

Remontit Joensuu, Kuopio, Outokumpu – Jokiväri Oy

1988

Yrityksen ensimmäiset toimitilat oli hankittu vuosikymmenen puolivälissä Rahkeentieltä. Kunnollisten työ- ja varastotilojen avulla toiminta lähti kasvuun, ja uusia osaajia palkattiin.
Näihin aikoihin Jokivärin kalustoon lisättiin ensimmäinen nostolava-auto, joten hallitilaa oli saatava lisää nostolava-auton huoltoa ja säilytystä varten. Toimitilojen laajentuessa myös palvelutarjonta kasvoi. 1988 toiminta laajeni maalaustöistä julkisivuremonttien kautta yleiseen korjausrakentamiseen.

Kysyntää palveluille ilmeni myös Pohjois-Savon alueella; remonttialan osaajia tarvittiin myös Kuopiossa. Näin ollen Jokiväri perusti uuden toimipisteen Kuopioon 90-luvun puolivälissä. Laajeneminen mahdollisti palveluiden tarjoamisen koko Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueilla. Näihin aikoihin mukaan tulivat oheispalvelut, kuten lumenpudotus ja höyrytys.

Remontit Joensuu, Kuopio, Outokumpu – Jokiväri Oy

2018

Jokiväri työllistää noin 100 korjausrakentamiseen erikoistunutta ammattilaista Joensuussa, Kuopiossa ja Outokummussa. Työmaita löytyy myös pääkaupunkiseudulta asti. Yrityksen sielu on ammattitaitoisissa tekijöissä, ja työtä tehdessä yhteen hiileen puhaltavat niin harrasteautoilijat kuin lavatanssin harrastajat.

Remontit Joensuu, Kuopio, Outokumpu – Jokiväri Oy

”Jokivärin sielu on työntekijöissä. Ammattitaitoista, tarkkaa ja totuudenmukaista. Sydämellä tekemistä, siinä on Jokivärin salaisuus”, kertoo sisustaja-asiakaspalvelija Petra Jokilinna.

Jokivärin asiakkaita ovat niin kuluttajat, taloyhtiöt kuin julkiset tahot. Maalaustyöt kuuluvat edelleen valikoimaan, mutta tämän päivän Jokiväri on ennen kaikkea korjausrakentamisen ammattilainen. Jokiväri Oy on 40 vuoden kokemuksella luotettava ja vastuunsa kantava korjausrakentamisen kumppani.

Kun kyse on omasta kodista, harva valitsee tekijän hinnan perusteella. Sen sijaan vaakakupissa painavat paikallisuus, laadukas kädenjälki, ripeä palvelu ja luotettavuus. Nämä ovat Jokivärin vahvuuksia.

Remontit Joensuu, Kuopio, Outokumpu – Jokiväri Oy

”Jokiväri Oy on jatkuvasti osaamistaan kehittävä remontoinnin moniosaaja, jolle asiakkaalle tarjottava hyvä palvelukokemus on tekemisen ytimessä”, kertoo Jokivärin toimitusjohtaja Mika Matikainen.

Pyydä tarjous