Lattiat

Lattiat

Kestävä ja helppohoitoinen lattia

Onko lattiapintojen uusiminen tai kunnostaminen ajankohtaista? Tarvitsetko apua sopivimman lattiamateriaalin valinnassa tai lattian asentamisessa? Lattiapinta on hyvin näkyvä osa kodin sisätiloja ja sillä on suuri merkitys myös viihtyisyyteen. Lattioiden kunto vaikuttaa kodin yleisilmeeseen seinien ohella erittäin paljon.

Sopivan lattiamateriaalin valintaan vaikuttavat ulkonäön ohella kestävyys, hoidettavuus sekä asennustapa. Olipa kyseessä kodin kaikkien lattiapintojen remontointi ja kunnostaminen tai yksittäisen huonetilan lattiapinnan korjaustyö, autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavat lattiapintaratkaisut.

Ota yhteyttä ja pyydä remonttiarvio lattioista!

Asennamme ja kunnostamme ammattitaidolla kaikenlaiset lattiapinnat Joensuussa, Kuopiossa ja Outokummussa:

  • Parketit
  • Laminaatit
  • Laatat
  • Muovimatot
  • Lattioiden maalaustyöt

Laadukkaat materiaalit kestävät

Lattiapintoja valittaessa kannattaa panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, sillä kestävästä materiaalista valmistettu lattia säilyy hyvänä parhaassa tapauksessa vuosikymmeniä. Lattiapintojen remontoiminen nostaa asunnon arvoa, onhan se yksi kodin merkittävimmistä pintaremonteista.

Huolellinen lattioiden pintamateriaalien valinta sekä ammattimainen asennustyö viimeistelyineen luovat hyvin hoidetun kodin tuntua ja lisäävät asumisen mukavuutta.

Toteutamme huolellisesti kaikki rakennuksen lattiapintojen käsittelyt. Teemme myös parkettityöt hionnasta lakkaukseen ja uuden parketin asennukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä remonttiarvio lattioista!

Pyydä remonttiarvio!

Lähetä meille lisätietoja remonttikohteestasi, niin saat alustavan suunnitelman ja hinta-arvion sisätilaremontillesi.

Voit myös ottaa yhteyttä alueesi myyjään, joka tulee tarvittaessa paikan päälle tekemään ilmaisen remonttikartoituksen.

Kyllä kiitos, haluan tarjouksen!

Tarvitsetko rahoitusta?

Meiltä saat rahoituksen pieneen tai isompaankin remonttiisi.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Haluan lisää tietoa rahoituksesta

Pyydä tarjous