Kattoremontit

Kattoremontit

Kaunis ja kestävä katto

Haluatko pistää kattosi kuntoon?

Jokivärin ammattilaiset toteuttavat tarpeitasi vastaavan ja kestävän katon. Meiltä saat kattotuotteet sekä asennuksen. Käytämme kattotöissä laadukkaita, luotettavien valmistajien tuotteita ja suosimme tuotteita, joiden kotimaisuusaste on korkea.

Katon kunto on hyvä tarkistuttaa säännöllisesti riippumatta katemateriaalista. Pitävä vesikate on rakenteiden terveyden kannalta tärkeimpiä asioita ja suojaa kotiasi vuosikymmeniä. Vesikatolle kannattaa tehdä vuosittain kuntotarkastus. Ammattitaitoiset asentajamme voivat tehdä tarkastuksen puolestasi, jolloin katon kunto tulee arvioitua kokonaisvaltaisesti. Samalla myös katon läpiviennit ja kattoturvatuotteet tulee tarkastettua.

Ota yhteyttä ja pyydä kattoremonttiarvio!

Toteutamme ammattitaidolla:

  • Uusien katteiden asennukset (tiilikuvio- ja suoraprofiilipellit)
  • Icopal-huopakattojen asennukset
  • Vuotojen korjaukset
  • Pesut ja pinnoitukset
  • Sammaleen poistot
  • Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Huoleton ja helppohoitoinen peltikate

Peltikattoremontti on helppo ja nopea toteuttaa vuodenajasta riippumatta. Peltikattoremontin yhteydessä tarkastetaan myös aluskatteen kunto. Monesti vanhemmissa rakennuksissa ei ole lainkaan aluskatetta, joten kattoremontin yhteydessä aluskatteen lisääminen on järkevää.

Kattopeltivalikoima on laaja niin mallien kuin värienkin suhteen. Peltikatto sopii monen tyyppisiin rakennuksiin ja on erittäin huoleton sekä helppohoitoinen kateratkaisu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kuullaksesi lisää ja pyydä tarjous kattoremontista!

Monimuotoinen bitumikatto

Bitumi on monenlaisiin kattoihin mukautuva vesikatemateriaali. Erityisesti monimuotoisilla katoilla bitumikate on luotettava valinta. Taipuisana materiaalina sillä saa toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muutkin yksityiskohdat. Bitumikatto sopii kaiken tyyppisiin rakennuksiin.

Bitumikattoremontti ajoissa tehtynä on helpoimmillaan uuden katteen laittaminen vanhan päälle joko osittain tai kokonaan. Tämä pienentää remonttikustannusta ja nopeuttaa remontin läpimenoaikaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kuullaksesi lisää ja pyydä tarjous kattoremontista!

Pyydä remonttiarvio!

Lähetä meille lisätietoja talostasi, niin saat hinta-arvion ulkoremontistasi.

Voit myös ottaa yhteyttä alueesi myyjään, joka tulee tarvittaessa paikan päälle tekemään ilmaisen remonttikartoituksen.

Kyllä kiitos, haluan tarjouksen!

Tarvitsetko rahoitusta?

Meiltä saat rahoituksen pieneen tai isompaankin remonttiisi.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Haluan lisää tietoa rahoituksesta

Pyydä tarjous