Yritys

Olemme Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia vankalla vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Haluamme luoda asiakkaillemme viihtyisiä tiloja sekä lisätä asumisterveyttä. Suunnitelmat ja toteutus tehdään niin asiakkaidemme kuin rakennusten parhaaksi, aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Työyhteisössämme haluamme ylläpitää innostavaa ilmapiiriä parhaan mahdollisen palveluprosessin sekä lopputuloksen saavuttamiseksi.

Rakennuksen kunnon ylläpito tai vanhojen tilojen päivittäminen tähän päivään on tärkeää, jotta tilat vastaavat tarpeita ja käyttötarkoituksia. Korjausrakentamisella saadaan vaikkapa hyvä pohjaratkaisu toimimaan aiempaa paremmin muuttuneiden toiveiden ja käyttötarpeiden mukaisiksi. Pienet viat ja kulumat on mahdollista hoitaa peruskorjauksella, ja näin saada rakennuksen elinkaareen lisää vuosia.

Meille on myönnetty Rakentamisen Laatu ry:n RALA-pätevyys seuraaville toimialoille: vesikattotyöt (pelti), vedeneristystyöt (sisäpuoliset), julkisivutyöt, betonirakenteiden korjaukset, huoneistojen muutos- ja korjaustyöt, märkätilojen kosteusvauriokorjaukset, talotekninen pääurakka (sis. YSE98 mukaiset päätoteuttajan velvollisuudet). 

Tilaajavastuun pikatarkistuksen voit tehdä tästä. Jokiväri Oy:n RALA-todistuksen voit hakea Ralan verkkosivuilta: http://www.rala.fi/. Asiakastieto on myöntänyt meille Suomen Vahvimmat platina-sertifikaatin.

"Viihtyisiä koteja"

Asiakkaille
Haluamme luoda viihtyvyyttä ja asumisterveyttä. Tavoitteenamme on luoda asiakassuhde, joka perustuu asiakkaan kuuntelemiseen ja hyvään kumppanuuteen.

Rakennuksille
Haluamme taata pidemmän elinkaaren ja arvon säilymisen. Remontoimme kodit ja toimitilat nykyaikaisiksi, toimiviksi ja viihtyisiksi.

Yrityksille
Toimitilat kertovat omaa tarinaansa asiakkaille ja ovat paikka, jossa yrityksen henkilökunta työskentelee. Autamme yrityksiä viestimään omasta tekemisestään sekä vahvistamaan brändiään toimitilojen kautta. Viihtyisä työympäristö on motivoiva ja parantaa yrityksen tehokkuutta.

Henkilöstölle
Haluamme tarjota innostavan työilmapiirin. Siten palvelemme myös asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. 

Pyydä tarjous