Ulkoverhoukset, ikkunat ja ovet

Ulkoverhoukset, ikkunat ja ovet

Suojaava ja pitkäikäinen ulkoverhous

Ulkoverhous vaikuttaa merkittävästi rakennuksen kuntoon ja tarvitsee säännöllistä huoltamista. Julkisivun tehtävänä on suojata kiinteistöä säältä ja sen vaihteluilta. Vaihtelevat sääolosuhteet kuluttavat ulkokuorta jatkuvasti. Sadevesijärjestelmä (kourut ja syöksyt) on rakennettava niin, että vedet ohjautuvat kunnalliseen hulevesiverkkoon tai muutoin riittävän kauaksi rakennuksesta.

Seinille ja sokkelirakenteisiin vuotava vesi voi aiheuttaa ajan kanssa suuria ongelmia kuten lahoamista ja homevaurioita. Rikkoutunut maalipinta tai väärin valittu maali voivat aiheuttaa kosteuden kulkeutumisen ulkoverhousrakenteisiin. Kunnostuksella saadaan edustava ja toimiva ulkoasu rakennukselle.

Jokivärin ammattilaiset toteuttavat rakennusten julkisivuremontit ammattitaidolla ja laadukkaasti. Ota yhteyttä ja pyydä remonttiarvio!

Toteutamme ammattitaidolla rakennusten

  • Ulkoverhoukset
  • Seinien pesut
  • Ulkomaalaustyöt

Pihla-ikkunat ja ovet

Pihla on suomalainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihla-tuotteita käytetään vuosittain tuhansissa omakoti-, pari- ja kerrostaloissa. Tuotteet sopivat uudis- ja korjausrakentamiseen. 

Pihlan tuotteet valmistetaan Suomessa. Ikkunoille myönnetään 25 vuoden lahoamattomuustakuu. 

Jokiväri on Pihla-ikkunoiden ja -ovien valtuutettu jälleenmyyjä.

Tutustu Pihlan tuotteisiin: www.pihla.fi/

Ulkoverhouksen huoltaminen on tärkeää - verhousmateriaalista riippumatta

Talon ulkoverhous on rakennuksen näkyvin osa. Ulkoverhousta on tärkeää huoltaa säännöllisesti: se kaipaa puhdistamista ja huoltamista verhousmateriaalista riippumatta. Rakennuksen puuverhoilu vaatii säännöllisen huoltomaalauksen pysyäkseen kunnossa niin esteettisesti kuin teknisestikin.

Myös kiviseinään saattaa vuosien saatossa kertyä likaa. Usein varsinkin rakennusten pohjoispuolelle kertyy myös sammalta. Kiviseiniä onkin hyvä puhdistaa aika ajoin, aivan kuten tiilikattojakin. Käytössämme ovat monipuoliset puhdistuslaitteet ja nostokalusto, joiden avulla saamme haastavammatkin kohteet puhdistettua. Tiiliseinän puhdistuksessa on oltava varovainen, koska huokoisena materiaalina tiili imee itseensä helposti vettä.

Pyydä remonttiarvio!

Lähetä meille lisätietoja talostasi, niin saat hinta-arvion ulkoremontistasi.

Voit myös ottaa yhteyttä alueesi myyjään, joka tulee tarvittaessa paikan päälle tekemään ilmaisen remonttikartoituksen.

Kyllä kiitos, haluan tarjouksen!

Tarvitsetko rahoitusta?

Meiltä saat rahoituksen pieneen tai isompaankin remonttiisi.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Haluan lisää tietoa rahoituksesta

Pyydä tarjous